så fel, men det är en rätt
Ok Crillan, du bad om det mer konstig norska åt folket. Denna gången vidgar vi vyerna och tar med en mat rätt : Lungmos.
Kräver en förklaring, men vill man egentligen ha det?
Alt ett: nej, du klarar dig utan detta och lever vidare lyckligt ovetande vad grannlandet kalla middag. Och slutar läsa bloggen nu.
Alt två: du väljer en grundkurs och lär dig följande: Det ser ut som det vi kallar sylta, rosa och kornigt. Undrar hur det lagas? Kokar man lungan först o mosar den sen eller e det som kättfärs att mosning och tillagning sker i ett..... Lungmos. lämnar lite åt fantasin.....
Kräver en förklaring, men vill man egentligen ha det?
Alt ett: nej, du klarar dig utan detta och lever vidare lyckligt ovetande vad grannlandet kalla middag. Och slutar läsa bloggen nu.
Alt två: du väljer en grundkurs och lär dig följande: Det ser ut som det vi kallar sylta, rosa och kornigt. Undrar hur det lagas? Kokar man lungan först o mosar den sen eller e det som kättfärs att mosning och tillagning sker i ett..... Lungmos. lämnar lite åt fantasin.....
Kommentarer
Postat av: SMÄM
Det låter ikke fräsch noen stans!
Postat av: Kärin
Du, om du ändå kommer till Gbg nästa vecka så _måste_ du höra av dig mänska! =)
Jag är ju här på Elida i Fiskebäck o sparkar omkring. Ring mig! (hoppas du har nummer... vill ju inte lägga ut det hur som helst här på internätet... ;P annars får du fråga nån som har)
Wanna see you!!
Trackback