åldrandets tecken

Eftersom det är liiiite molnigare idag så blev det officiellt dags att skriva klart det usla PM:et som nu legat på is i dryga två veckor. ja vet dålig planering, men det har ju vart sol ju!! va på coop o handla lite, såg nåt nytt. en deo från Doves antiaging serie. Nu undrar ju jag varför det måste va e speciell deo för det? rynkor i armhålan? ja, man får passa sig. 
ok....siste genom kollet av uppsatsen, sen ner på stan för hejdåfika me Ellabella......SOOOOOORGLIGT!!
 

äntligen

Så, nu i juni kom så äntligen sommaren till Stersund, började misströsta därefter hemkomsten från Oslo. Den där himlen som aldrig ville bli blå, och björkarna som bara väääääägrade slå ut. Men nu tar naturen verkligen igen, med råge, det är så varmt att allt utom bikini på ballkongen verkar som dåliga ideér. Ett litet moln på min annanrs klasblå himel e dock detta PM som måste in tills torsdag, det borde vara lag mot att ge studenter hemtentor när risk för fint väder föreligger.
Efter den perfekta helgen som spenderades med roomisarna samt en besökande Jessefrån Hawaii så tar det emot att gå o sätta sig bakom en dataskärm igen. dessutom vet jag ju att sommaren e kort.....ja alldeles för kort.... ok, det avgör saken, jag går ut liet. PM är till föratt skrivas på natten.......