feel free to say dagens i-lands problem, men det gör knappast sitt till världsfredenNote to self: G
å upp runt fyra tiden i ottan, ta fram smöret ur kylskåpet. gå och lägg dig ocg sov vidare till mer human timme. Lagom till frukosten är då smöret lagom bredbart.

Bregott må vara lite bättre, frågan e bara om det är värt irritationen och vredesutbrotten varje morgon när ovanstående rutin är glömd och jag vansinnig står och hackar ut flisor smör som sedan ödelägger ( ja, ödelägger sanna mina ord!!) min macka.


försöksbarn

Känns bra att man först konstaterar att det är massa gift och farliga saker för barn för att sen..... placera ett barn mitt i problemets centrum för att verkligen belysa situationen. Kan vara soctanten i mig, men känns detta bra? njae...
 


jag välkomnar alla - sån e jag

alla människor är lika värda och välkomna.  Gillar att jag bor i en stad där man verkliggör detta. Andra komuner, ingen nämnd ingen klämd,  vänligen lär av exempel.....


nostalgica


Det måste finnas ett bättre sätt

Skulle bara in fort fort och köpa ett linne på monki. Hittar inte linnet i fråga och ber snällt en expedit om hjälp. Hon är hjälpsam och stegar snabbt fram till en hylla och börjar riva. "Sist jag såg det hängde dom här" mummlar hon efter ett tag, "vi måste ha flyttat runt" informrar hon mig om. Nu börjar en jakt på linnet, jag låtsas hjälpa till, det går en fem minuter, det går fem till. Expediten har gett sig tusan på att hitta det och frågar såsmåning om expedit nummer två. "sist jag såg det hängde det där" säger nummer två och pekar mot samma hylla där vår jakt startade. "nä, inte längre" säger expedit nummer ett, "vi måste ha möblerat om replikerar expedit nummer två. Nu har vi kommit överens om det och är nu tre i jackten på linnet. En halvtimme senare stegar jag nöjd ut med linnet och blir avvinkad av två nyfunna mycket nöjda vänner. Frågan man ställer sig är ju dock vad anledningen till ständig ommöblering i butiken gjorde för nytta i sammanhanget. är inte den som ställer mig mot förändring, men det måste finnas ett bättre sätt?


Lycka är...

Att lukta clementin om fingrarna

9 november 1989


Minns händelsen. Försök glömma kavajen.