just another manic monday

 Fruktar du måndagar? Ångest på söndagkvällen? Tristess redan när du ramlar in på jobbet två minuter i åtta? Inga problem säger soctanten, här följer vårt härliga tips som förgyller vilken grå arbetsdag/grupp som helst.
För bästa resultat kräver följande att ni i arbetsgruppen har ett så kallat öppet kontorslandskap eller iallafall datorer i god hörsel närhet till varandra.

1. gå in på google översätt.

2. välj ett språk som de flesta i arbetsgruppen behärskar

3. skriv in vad du vill ha sagt i rutan och tryck LYSSNA

4. håll därefter hela arbetsdagens dialoger med varandra genom detta hajteck medium.

Garanterad glädje hela dagen och höll oss på jobbet sysselsatta och glada hela eftermiddagen. Som överkurs kan man sedan bjuda in valfri kollega från annan arbetsgrupp och prata med denne genom datarösterna....

Checklista

Har precis fått ytterst viktig information. Jobbet har instruerat mig i rutiner vid bombhot nu är jag informerad om hur jag hantera detta. Jag ska om be personen upprepa sig och ställa frågorna :

När kommer bomben expoldera? (borde jag skynda mej ut, eller hinner jag packa ihop mina grejer och hämta matlådan först?)

Var finns den just nu? ( är det diffusa paketet på mittskrivbord nåt jag borde låta bli att attackera med sax?)

Hur ser bomben ut? ( tydligen finns fler varianter av det än den klassiska svarta kulan med brinnande snöre - who knew?)

Vilken typ av bomb är det ( osäkert på om det ska vara förljdfrågor på denna, jag menar svaret ger ju en uppsjö av alernativ)

Hur kommer den att utlösas? ( med en smäll eller mer pysande kan tänkas vara möjliga svar, notera att smäll trumfar pysvarianten)

Har du placerat ut bomben ( eller har nån annan gjort det, om en denna annan är en minderårig e jag ju lixom sklyldig att rapportera det till soc)

Varför? ( om det är en lång utläggning som grundar sig i osäkerhet angående vissa kroppsdelars storlek finns en uppsjö av tereaputer du borde prata lite med först)

Vilken är din adress?  ( var vänlig svara, det undrelättar när polisen ska plocka in dej din galning

Vad heter du? (Vi har ju ändå pratat ett tag nu, känns som om vi e på "first name basis". )your current weight is.......

fråga: i programmet biggest loosers varför tar dom av sig tröjorna när de ska vägas. hur många grams skillnad gör en t-shirt i sammanganget


kom o köp vettja

Till er som ska flytta till malmö och till er som aldrig kom o hälsa på....

hemmet med det blå skåpet