Armar uppåt sträck!!

Träningstips á la en tjej som inte har tid att gå till gymmet och bor i Östersund.

1. Se till att du bor på mils avstånd från ditt jobb/universitet/civilisation. Detta gör att du måste gå minst en timme om dagen för att ta dig någonstans/ möta andra levande kommunicerande varelser ( ekorrar räknas nämnligen inte).

2. Bli glad när det snöar. Norrlands snö alltså, detta kommer leda till att den meter snö som föll under natten ökar ditt stegmotstånd i din dagliga promenad. Höga knän när du pulsar i snön på vad du hoppas är vägen, ger finfina lår!!

3. Vakna för sent! Att du får panikbråttom till civilistaionen är bara bra, nu måste du gå/springa/pulsa i en fart som hade fått stålmannen att häpna. Upp med flåset bara!!

4. Se till att du har ett jobb/universitet med stora tunga dörrar. Som du måste använda heeeela din kroppstyngd för att dra upp. Inget fusk med dörröppningsknappar här inte, att de inte fungerar på grund av kyla ska man tacka högre makter för. Nu blir nämnligen överarm tränad och stark!

5. Hoppas på att ljuset på toaletterna på Jobb/universitet inte slås på automatiskt , som de gör för att minska energiförbrukning, klimatsmart, inte fungerar. Vifta runt i mörker för att hitta toalettsits, spolknapp, handfat är bra allaround träning samt skärper dina andra sinnen, när du inte kan förlita dej på synen. Dessutom är det EXTRA klimatsmart, du har ju inte använt nån el alls!!

6. Stretcha. Det är A och O

7. Hoppas att du inte skrev färdigt hela din uppsats på en dag, nu ges ju ett ypperligt tillfälle att få en hel träningsdag imorgon också!!