NÄR ?

När ska den där vackra brittiska accenten bara komma naturligt ur min mun? jag e trött på att alla fattar att man inte är britt, eller än vrre att man är amerikan. försöker desperat använda långa aaaan och få in ord som lovely, dodgy, och wicked i mitt vardags prat. Wicked bör dock användas i ytterst sparsamma mått. och bara i situationer där folk antingen tror att du är sarkastisk eller inte har en aning om att du faktiskt är myndig.

När ska man kunna gå över en gata utan att antingen riskera liv och lem eller förvirrat stå o fundera ut vart i himlens tid bilen man ska akta sig för kommer ifrån. Jag vänjer mig inte vid väsnertrafik, jag e väl en gammal hund nu eller nåt, för jag hajar fortfarande till så fort jag ser en bil på närahåll och blir lika chockad då jag ser en unge och kör ( fast denne ensdast sitter helt lagligt i passagerarsätet) Jag får gå fram till busshållplatserna och nogrannt studera varje buss hållplats lista, för jag kan för mitt liv inte räkna ut  från vilken sida av gatan busshållplatsen jag ska gå på vid är. Och trots att det jättepedagogiskt till och med står på gatan "Look left" vid varje övergångsställa finner jag mig iallfall lika förvirrad varje gång, och har alternativetatt köra mitt kära gamla knep att låtsas hälsa på någon i luften för att avgöra oåt vilket håll höger är. Detta medför dock en stor riks att bli ansedd som småtokig eller så kan man efter några snabba huvudkast hoppas på att man hinner över innan bilarna träffar en. living on the edge fick en helt ny nivå här.

När lär man sig hur mycket saker är värda egentligen. Pundet är verkligen knepigt. gånger 14 hur räknar man det på £ 7, 50? och tvärtom ska vi inte ens tala om.... How much is that in pounds"frågan brukar mest resultera i en fejkad tankemin för att sedan mötas av ett svar i euro där man bara tagit bort en decimal från det svenska priset.

Ja.....när e frågan.... Inte nu iallfall, för nu måste vi utrymma byggnaden igen, eftersom 18+ människor tydligen tycker att brandalarm är skojiga och tycker så att en och en halvtimme om dagen är en lagom tid att stå utanför med alla andra i huste för att titta på brandmän som IGEN eldsäkrar huset för att sedan låta ungdomarna komma hem till sina 12 kvm och kök för att några timmar senare vara uttråkade och IGEN börja leka med nån skumspruta.

När ska de växa upp??